Najnovšie recenzie zo sekcie CD prehrávače
- výborný
- Výborne sa dopĺňa so zosilňovačom Marantz PM7000N
- CD player v úprave Kena Ishiwatu, dobrý pomer kvalita/cena.
- Výborné balenie, ovládač aj s batériami, kompletná (aj keď v základnej kvalite) kabeláž, manuál na USB kľúči.
Srdcovka
Vybral som si Denon na základe recenzií aj zo zahraničných médií a musím uznať, že mali pravdu. Krásny, čistý a detailný zvuk. Vrelo odporúčam.
- na pohľad a omak pôsobí veľmi solidne a odolne
- zvuk je bezproblémový a znie super
- súčasťou balenia je aj anténa na DAB čo som nevedel resp. sa to nedočítal
- možnosť nastavovania parametrov zvuku pre výšky a basy
- za danú krátku dobu používania žiadne
zatiaľ je používaný veľmi krátko ani nie 2 týždne. Systém je napojený na staré repro Aiwa, no bez problémov.
Vyborny pomer cena kvalita
- Podpora Audio cd (cd-r/rw), mp3, wma, aac, wav, flac súborov
- Cd text
- USB (fat16/32) flash disky s
- Funkcia Pure Direct
Yamaha CD-S303 skvelý CD/USB prehrávač do zostavy, splnil moje očakávania, zatiaľ som veľmi spokojný.
- Cena a kvalita.
- Zakladne funkcie s nutnostou finalnych korekcii v pc.
Pekny a kvalitny pristroj za ludovu cenu.
Yamaha CD-S303
Registrovaný používateľ
Pridané: 8. februára 2023
(naposledy upravené 8. februára 2023)
Zakúpený v MALL.SK
- Čítal som veľa popisov aj iných produktov, ten to produkt bol pre môj vkus čo sa týka parametrov aj cenovo najbližší.
Produkt som kúpil pre svoju spotrebu. Zatiaľ produkt funguje bezchybne, funkcie ktoré sú uvedené v podrobnom popise o produkte, spĺňa moje požiadavky.
Zatiaľ som nezbadal žiadne nedostatky.
- Kompaktny. V tom pozitovnom. S moznostou prehratia zvuku aj s USB Vytvara par s mnou zakupenym recieverom YAMAHA R-S2020 Spolahliva dvojicka. Esteticka a vyborny pomer cena/kvalita.
Kupoval som kvoli funkcii "STRAIGHT". Vyrobca udava prehratie kvality zdroja hudby 1:1 k studiovej nahravke. Zapnutim tejto funkcie, aspon mnou zakupene CD, vypne displej a nie je ho mozne ani ovladat (funkcie displeja ani timening songov). Neprakticke. Ako samostatny CD prehravac, bez spominaneho recievera Yamaha, by som si ho nekupil.
- výborná značka s dlhodobo vynikajúcim renomé v oblasti Hi-Fi
- vynikajúca cena za výbornú kvalitu
- ideálne "spolupracuje" so zosilňovačom rovnakej značky - NAD; prehrávač som kupoval ako doplnenie Hi-Fi zostavy práve k zosilňovaču NAD
- veľa zaujímavých funkcií pri prehrávaní: základné aj na ovládacom panely, základné a ďalšie k dispozícii na diaľkovom ovládači
- úplne jednoduchá inštalácia, jednoduché, viac-menej intuitívne ovládanie
- priamo v balení prehrávača je aj základný 1 m kábel RCA-RCA, nie je preto nutné hneď kupovať samostatne, ale prikúpenie kvalitného kábla nebude zlá investícia
- ako je deklarované v opise prehrávača, bez problémov prehráva napaľované CDs (nájde aj súbory uložené v adresároch) a na moje veľké potešenie prehráva bez problémov aj hybridné SACDs
- skvelý hudobný zážitok
- Produkt ma vela uzitocnych funkcii, design je pekny
- Príjemný zvuk aj vzhľad,viacero vstupov, možnosť pripojiť reprokáble cez banánky
- Jedine chýbajúci USB vstup
Výrobok spĺňa to čo som odneho očakával.
Kvalita a spoľahlivosť
- Solidny stroj
- Mam ho kratko tak zatial nic
Ovladanie trosku chaos ale solidny pristroj,dobry zvuk a to je hlavne.
- Veľmi dobrý výrobok za veľmi dobrú cenu
Všetko funguje tak ako má určite odporúčam
- Cely svet radii v jednej krabicke a nieco navyse-dobre fungujuce.
- Dalo by sa coto vylepsit hlavne pri cd, ale to by asi zdvihlo cenu.
- Zvuk
Zvuk, cely radiosvet, bluetooth,usb,cd...slusna cena, co viac.
Ken Ishiwata to meno stačí na zhodnotenie produktu.
Len analogové pripojenie ale to som vedel .
Zobrazujem 21 - 40 zo 205 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...11 Ďalšie »