Najnovšie recenzie zo sekcie CD prehrávače
OK
- Kvalita za rozumnu cenu
- Zatial bez vyhrad
Kazetová mechanika je super, škoda že nahrávanie na USB je len vo formáte mp3, chýba podpora iných formátov .wav alebo .aiff
- Intuitívne ovládanie
- Perfektný zvuk
- Pri zapnutí počuť celkom nepríjemné "cvaknutie"
- Kvalitný produkt
- Výhodná cena
Na oživenie starých magnetofónových kaziet, ktoré boli niekde dlho schované v krabici sa tento prístroj úžasne hodí. Ak sa chcete nostalgicky ponoriť v spomienkach do minulosti prostredníctvom prehrávania hudby na starých páskach, tak tento magnetofónový prístroj určite odporúčam.
- ticha mechanika
- Yamaha CD S303 prehrávač spĺňa mnou stanovené požiadavky na reprodukciu hudby.
- Dobre hrá. Cena dobrá.
Otvor pre skrutku konzoly pre rack bez závitu . Hold čína.
- jednoduchý, funkčný prístroj, adekvátny cene
V ponuke sa spomína aj tuner, ale žiadny tam nie je.
- Výborný zvuk CD prehrávača, vysoká citlivosť tunera, možnosť záznamu na SD kartu, resp. USB kľúč
- FM a aj DAB+ tuner.
- Možnosť pripojenia aj cez Blue tooth
Výborný zvuk CD prehrávača, vysoká citlivosť tunera, možnosť záznamu na SD kartu, resp. USB kľúč. FM a aj DAB+ tuner. Možnosť pripojenia aj cez Blue tooth
Krásny a veľmi kvalitný prehrávač. Radosť počúvať hudbu.
- Zatiaľ hraje dobre.
Zatiaľ nič.
- Cd prehrávač bol posledným kúskom do skladačky
- pekný detailný zvuk, objavujem nové zvuky na cd diskoch
- cez USB vstup prehrá len niektoré formáty (také čo sa nehodia na dnešné časy, čiže žiaden Hires), chýba mi FLAC 24/192 alebo DSF.
Za tie peniaze je to slušný prístroj, určite si užijete nové zvukové zážitky.
- super zvuk
- Produkt zakúpený k zosilňovaču Yamaha a-s801 a reproduktorom Dynavoice DF-8. Zatiaľ prehral všetky CD aj CD-R ktoré som testoval, zvládol bez problémov aj prehrávanie FLAC súborov z USB disku. Výborný zvuk a zatiaľ pracuje bez problémov.
- Vzhľadom k cene nič.
Nemá sieťový vypínač, chýba slovenský návod
- Stabilné sieťové pripojenie
- Zvukovo vydarený prístroj
- Internetové rádia sa dajú uložiť do pamäte (len štyri), nemusí sa použiť aplikácia v telefóne.
- Možno niekoho tento dizajn neosloví.
- Displej mohol byť väčší pre viac informácii, hlavne pri rádiu.
- Chýba mi USB vstup čisto pre prehrávanie hudby z disku či kľúča, všetko sa inak rieši po sieti, možno je to pre niekoho výhoda (toto budem riešiť prikúpením CD prehrávača)
Celkovo vydarený prístroj, v spojení so zosilňovačom rovnakej značky a rady dáva silnú dvojku, ktorá zaujme kvalitným zvukom. Toto som fakt nečakal, že budem počuť až taký rozdiel oproti doterajšej nemenovanej značke..
- Už jeden mám, som spokojný. Cena výkon kvalita
Komplikované ukladanie staníc do pamäti
- pomer cena a vykon je super
Zobrazujem 1 - 20 zo 205 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...11 Ďalšie »